Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye intibak ve uygun yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Belirtilen merdivenler genel anlamda yapının özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir vaka anında çatı bağırsakinden basit ve emniyetli kaçışın sağlamlanması yürekin örgülırlar. Kanuni olarak da her kuruluşda bulunması zorunludur.

Son olarak, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen başka faktörler beyninde servis ve bakım maliyetleri mevki kırmızıır. Yangın merdiveni sistemi muntazam olarak bakım ve kontrollerin kuruluşlması gereken bir donanımdır.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen gestaltlabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler elan azca maliyeti ve yer kaybının henüz az olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin taçı teselsül, yangın bapları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri kadar başka yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı Yangın Çıkış Kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıdem yamanın ve mualla ısının hariçarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı üzere acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Antrparantez geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet anlayışlemleri esnasında kullanıcılara ciddi suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında zikıymet bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine veya iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın durumunda hızlı ve emniyetli bir şekilde kaçış sağlamlar.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen ana amil bapnın nâre dayanıklılık seviyesidir. Bu ateşe peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page