Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın esnasında emniyetliğin esenlanması ve makul şekilde tahliyenin gerçekleşmesi kucakin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân teşhisr.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya ayrıksı bir müstacel durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Akdeniz yakasında, Gazze Şeridi'nin takribî 28 kilometre güneybatısında arazi düzlük Mevasi, Gazze Vadisi'nin güneydoğusunda, kuzeydeki Deyr aşiret Belah'tan kafalayıp Han Yunus'fecir geçerek Gönenç'a denli uzanan 12 kilometre uzunluğunda ve ortalama bir kilometre genişliğinde bir alan. Ziraat arazileri ve kum tepeciklerinden oluşan Mevasi'de, herhangi bir altyapı bulunmamasına mukabil halihazırda binlerce yerinden edilmiş Filistinli çadırlarda lakırtııyor.

Yangın bapları herhangi bir işletme veya mekân sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşıklı maliyetlidirler; reva korumaya mevla olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız için binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz evetğu nazar boncuğu bir örnek yeterlidir!

Sertifikasız yangın bapları da munis maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları midein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir alternatif sunar.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı midei veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, tabii kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina karıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın münasip standartlara ve yönetmeliklere tatminkâr olup olmadığını belirlemek dâhilin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Bunun sinein de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya Yangın Merdiveni Kapısı tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da dumanı kesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emin düzlem oluşturur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın sistemli testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilgili etüt geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana muameleiniz kucakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Report this wiki page